CONSTRUCCIONS GERMANS REBOLLO, S.L.

Som una empresa familiar amb
una trajectòria de més de 35 anys d’experiència
en el món de la construcció.

CONSTRUCCIONS GERMANS REBOLLO, S.L.

Som una empresa familiar amb
una trajectòria de més de 35 anys d’experiència
en el món de la construcció.

Construccions Germans Rebollo, S.L. es va fundar l’any 1987 per els germans Rebollo Mota, els quals, després de treballar molts anys per separat, van decidir unir les seves experiències en el ram de la construcció i treballar conjuntament.

Mantenint la filosofia d’empresa familiar, ha anat creixent convertint-se en la empresa que és ara.

El nostre compromís és oferir als nostres clients la millor solució personalitzada en tots els projectes, cuidant el més mínim detall en les obres realitzades.

Disposem d’eines i professionals preparats per realitzar qualsevol tipus de projecte amb rapidesa i eficàcia. Compta amb maquinària diversa, com són camions, furgonetes, merlos telescòpiques, mini excavadora, panells fenòlics per encofrar diferents mides de mur de formigó, etc…

Construccions Germans Rebollo, S.L. es va fundar l’any 1987 per els germans Rebollo Mota, els quals, despres de treballar molts anys per separat, van decidir unir les seves experiencies en el ram de la construcció i treballar conjuntament.

Mantenint la filosofia d’empresa familiar, ha anat creixent convertint-se en la empresa que és ara.

El nostre compromis és oferir als nostres clients la millor solució personalitzada en tots els projectes, cuidant el més minim detall en les obres realitzades.

Disposem d’eines i professionals preparats per realitzar qualsevol tipus de projecte amb rapidesa i eficàcia. Comptem amb la maquinària diversa, com camions, furgonetes, merlos telescòpiques, mini excavadora, panells fenòlics per encofrar diferents mides de mur de formigó, etc…

TREBALLANT AMB
L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Amb data 28 de maig de 2010, vam obtenir la classificació Grup C, Subgrup 1,2,3,4,5,6,7,8,9, categoria Z, necessària per poder treballar amb l’Administració Pública.

També estem inscrits en el Registre d’Empreses Licitadores (RELI) i en el Registre d’Empreses Acreditades (REA).

COMPROMÍS AMB LA SEGURETAT

D’acord amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

Ens hem adaptat a les noves lleis de Seguretat i Salut, donant així formació en aquesta matèria a tots els nostres treballadors. Realitzant també l’avaluació i prevenció de riscos dels llocs de treball, fent el Pla de Seguretat i Salut de les obres en les quals és necessari i disposant de recursos preventius propis.

LA NOSTRA PASSIÓ

La nostra missió és la feina ben feta i la satisfacció dels nostres clients, oferint solucions personalitzades i al millor preu, creant espais que milloren la vida de les persones.

ELS NOSTRES CLIENTS

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.