POLÍTICA DE PRIVACITAT

La utilització d’aquest lloc web i els seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari d’acord amb aquesta política de privacitat, inclosa la recollida de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica.

Responsable del tractament de dades i dades de contacte

El responsable es: CONSTRUCCIONS GERMANS REBOLLO, S.L.

Adreça: C/Lleida, 1 Pol.Ind. l’Empalme 43713 ST. JAUME DELS DOMENYS

Dades de contacte del responsable: 977 67 72 37 / 699 969 029, correu electrònic construccionsrebollo@gmail.com

Finalitat del tractament de dades

Les dades es tracten amb la finalitat de facilitar l’accés als continguts en línia del lloc web així com donar resposta a les sol·licituds dels usuaris de la web, mantenir un registre de visites (adreces IP, dades del navegador, país, pàgina a la qual s’accedeix, etc.) amb finalitats estadístiques, aplicant mesures encaminades a la seguretat de la web, així com, si escau, l’enviament d’informació comercial sobre els nostres productes i serveis per mitjans electrònics.

En cas d’emplenar algun dels formularis, serà necessari facilitar determinades dades de caràcter personal, que seran tractades per a la finalitat per a la qual se sol·liciten.

Legitimació

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l’usuari, el compliment d’obligacions legals, si escau per a l’execució d’un contracte o precontracte.

Destinataris i transferències

Destinataris: CONSTRUCCIONS GERMANS REBOLLO, S.L.

No es preveu la transferència internacional (fora de l’Espai Econòmic Europeu), excepte a efectes d’emmagatzematge, i en tot cas sobre la base de l’existència d’una decisió d’adequació, basada en l’existència de garanties adequades, així com d’entitats adherides a l’acord d’escut de privacitat(http://www.privacyshield.gov).

Període de retenció de dades

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment

Drets de les persones

Els afectats tenen dret a: accedir, rectificar i suprimir les seves dades; sol·licitar la portabilitat de les seves dades; oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació; Retirar el consentiment prestat, si n’hi ha.

Per a això, poden enviar la seva sol·licitud per escrit o per correu electrònic a l’adreça del responsable, inclosa la referència “Protecció de Dades”.

Per facilitar la identificació, recomanem que el titular de les dades adjunti una còpia del seu DNI o passaport a la sol·licitud.

Els afectats també poden presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control de Protecció de Dades.

Veracitat i actualització de les dades

L’usuari haurà d’emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; CONSTRUCCIONS GERMANS REBOLLO, S.L. presumirà que les dades han estat facilitades pel titular de les mateixes. L’usuari serà l’únic responsable dels danys, directes o indirectes, que es puguin ocasionar a qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes o desateses o relacionades amb una altra persona.

L’usuari haurà de comunicar qualsevol modificació de les dades facilitades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Seguretat de la informació

Quantum ha adoptat totes les mesures legalment necessàries per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés o robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L’usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

Menors

CONSTRUCCIONS GERMANS REBOLLO, S.L. prohibeix l’ús dels seus serveis web a usuaris menors de 16 anys, llevat del consentiment exprés dels seus pares o tutors.

Analítica web

Aquest lloc web utilitza diverses analítiques per conèixer la forma en què és buscat, accedit i utilitzat pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades personals com ara adreça IP, ubicació de connexió, informació sobre programari o maquinari de navegació, etc. Aquesta informació no s’associa als usuaris i s’utilitza amb l’única finalitat d’obtenir informació estadística sobre l’ús del lloc web de l’empresa.

Ús de característiques i complements de tercers

Aquest lloc web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com ara: analítiques web de tercers, mapes de tercers, vídeos de tercers, compartició en xarxes socials; etc.

Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

Així mateix, la majoria de complements de tercers recullen quines pàgines visiten els usuaris amb la finalitat de conèixer els seus interessos i poder oferir posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

Ús de la funció de Google Analytics proporcionada per Google, Inc.

Aquest lloc web integra funcions analítiques de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, EUA) per conèixer la forma en què és buscat, accedit i utilitzat pels usuaris. Per a això, en utilitzar aquest lloc web, el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l’activitat de l’usuari, així com informació sobre la seva adreça IP. Google Analytics fa ús de cookies persistents per recopilar estadístiques anònimes sobre l’ús d’aquest lloc web, d’acord amb la següent política de privacitat: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=es. En utilitzar aquest lloc web, l’usuari consent el tractament de les seves dades per part de Google en la forma i per a les finalitats indicades.

Ús de les funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquest lloc web integra funcions de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, EUA), com ara vídeos de Youtube, mapes i botons “+1”. Per a això, en utilitzar la web, el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google saber que l’usuari ha visitat el lloc web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flash en el dispositiu de l’usuari, per a diverses finalitats, inclosa la recollida de l’activitat de l’usuari a Internet per oferir publicitat adaptada als seus interessos, d’acord amb les seves polítiques de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/. En utilitzar aquest lloc web, l’usuari consent el tractament de les seves dades per part de Google en la forma i per a les finalitats indicades.